Amanet Electronice

Acum ai sansa sa amanetezi sau sa vinzi orice produs electronic pe care nu il mai vrei sau de pe urma caruia vrei sa te folosesti de o suma de bani temporara, sub forma de imprumut.
Produsele electronice au avantajul de a fi diverse si prezente in orice locuinta, astfel un imprumut de tip amanet este la indemana oricui are nevoie de bani.
In cazul in care te afli intr-o situatie financiara delicata, totul poate fi reparat temporar cu un imprumut de tip amanet, cu sansa de a recupera obiectele tale electronice.

Ce fel de produse electronice primim in amanet?

Primim o gama foarte larga de produse electronice cum ar fi: telefoane, laptop-uri, monitoare, aparate foto (profesionale, semi-profesionale), LCD-uri, plasme, jocuri electronice (Xbox,Playstation 3,Playstation 4,Wii), sistem audio (2.1, 3.1, 5.1, 7.1 etc), ipad-uri, tablete, ceasuri Samsung, etc.

Este de preferat ca obiectele electronice sa fie in stare buna, cu un grad cat mai mic de uzura. Obiectele trebuie sa fie functionale, in parametri normali.

Cum se calculeaza valoarea imprumutului?

Valoarea obiectelor depinde de pretul lor pe piata (pretul zilei, calculat de pe cele mai mari site-uri de vanzari). Mai tinem cont si de numarul accesoriilor prezentate alaturi de produs. Pretul se stabileste de comun acord, in avantajul ambelor parti in situatia data. In urma evaluarii, putem stabili un pret pana la 60% din valoarea obiectului respectiv pe piata.

Contact: 0731 318 438