Ce faci cand ai un ceas pe care nu ti-l mai doresti?

Cand ai un ceas de lux pe care nu ti-l mai doresti sau nu are nicio semnificatie pentru tine, este cazul sa gasesti o utilitate situatiei. Daca momentul in care nu mai vrei ceasul coincide cu momentul in care ai nevoie de bani, scenariul este perfect. Amanetarea ceasului iti poate aduce bani frumosi in cazul in care acesta este de o calitate buna. In plus, fata de vanzarea ceasului, amanetarea isi ofera sansa sa il recuperezi in cazul in care ii vei simti lipsa.
Grupul Financiar As iti ofera imprumuturi tip amanet pentru o gama larga de ceasuri de lux. Ceasul tau este garantia imprumutului in bani de care ai nevoie si te poate salva dintr-o situatie limita in care problemele sunt urgente si par de nerezolvat. Noi te vom ajuta cu preturi corecte si in avantajul tau!

Cum procedez?

Te asteptam cu ceasul la unul din sediile AS Amanet. Angajatii nostri il vor analiza, vor verifica autenticitatea acestuia si vor estima un pret corect. Daca ceasul pe care il aveti este insotit de un certificat de garantie original sau un certificat care atesta faptul ca este autentic, nu mai este necesara verificarea de catre personalul nostru.
In legatura cu durata contractului, aceasta se poate afla intre 1-30 zile, beneficiind de cel mai bun comision, care poate fi recalculat.
Daca va este imposibil sa achitati imprumutul la timp, puteti opta doar pentru comisionul aferent perioadei pentru a prelungi imprumutul dumneavoastra si astfel cresc sansele recuperarii ceasului.

Pentru oferte ne puteti apela la numarul de telefon: 0731 318 437

Primim majoritatea ceasurilor de lux consacrate precum :
PIAGET ROLEX ZENITH GLASHTTE ORIGINAL
TAG HEUER TIFFANY GIRARD-PERREGAUX GRAHAM
TUDOR ULYSSE NARDIN VACHERON CONSTANTIN HARRY WINSTON
HERMES BELL & ROSS BLANCPAIN AUDEMARS PIGUET
BREGUET LANGE & SHNE OMEGA MONTBLANC
HUBLOT IWC JAEGER LECOULTRE BREITLING
BVLGARI CARTIER CHAUMET PANERAI
PATEK PHILIPPE PAUL PICOT CHOPARD CORUM
FRANCK MULLER