Aurul, acest metal pretios unic al tuturor timpurilor, poate fi salvarea ta dintr-o situatie financiara la limita.

Bijuteriile vechi de aur pe care le tineti in casa fara sa le purtati sau carora li s-au stricat zale si incuietori pot fi adevarate rezerve de bani! In cazul in care ai nevoie de bani cash cat mai curand, poti apela la masuri de urgenta precum amanetul AS Bijou, care te va ajuta cu solutia optima. Aceasta consta ori in amanetarea obiectelor tale de aur care presupune recuperarea lor ulterioara ori in vanzarea lor. Pentru optiunea din urma, incurajam prezentarea bijuteriilor intr-o stare buna.

Amanetul nostru isi propune sa functioneze in avantajul reciproc al ambelor parti, prin evaluarea corecta a aurului de catre specialisti si remunerarea acestuia cu bani cash, pe loc.

Obiectele din aur masiv pot fi de orice tip: lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, monezi, lanturi incurcate sau rupte, resturi de metal pretios, obiecte incomplete sau bucati separate. Acestea pot fi de carataje diferite: 8k, 9k, 10k, 12k, 14k, 18k, 22k, 24k.

Puritatea acestor obiecte este stabilita in urma testului gravura-acid (folosind solutii cu certificare, verificare ANPC). Ulterior cartajului, obiectele urmeaza sa li se stabileasca greutatea cu ajutorul unor cantare omologate de ANPC.
Valoarea obiectului urmeaza sa fie comunicata clientului. In cazul in care va intrebati cine stabileste pretul metalului, acesta este fixat in functie de pretul aurului la bursa internationala (KITCO) din acea zi.